Sunday, October 5, 2008

♥1 year♥(sommar 08)
(Julafton på Mallis, Siesta festivalen och oh mandie rosetter)
(bild 1: London)
(sommar, lula och Melanie i December)
(Bild 1: solnedgång på Mallis, bild 3: Siesta, bild 4: januari på Mallorca, bild 5: i Magaluf med Carro)
(Bild 1: Bob hund konsert, bild 2: Paris, bild 5: fika med Elin)
Jag tänkte fira lite eftersom bloggen fyller 1 år idag!! 2007 hände det en hel del, Jag tog studenten, hade en stor modevisning på Lava i stockholm, började ta ett långt sabbats år och flyttade ner till min mamma på Mallorca. I Juli flyttade min pojkvän Lars ner för att plugga spanska!
 
 I slutet av sommaren började jag tillverka smycken och kjolar som jag sålde i Palma och så adopterade vi en liten hund, som fick heta Lillen. 
I oktober startade jag min blogg för att ha som en dagbok och för att kunna visa mina kreationer, och det jag höll på med för mina kompisar och alla andra.
I November åkte vi till Paris och blev helt kära i staden. Sen i December firade vi vår första Jul tillsammans.
  
(Bild 2: Min hund Lillen)

I början av 2008 började mandelblommorna blomma, gräset blev grönt, och fåglarna började kvittra. Det känndes som ett bra år det året då det börja hända saker på allvar. 
Våren kom och jag tog tag i saker och började tänka på vad jag ville göra till höst, vart jag skulle tänka mig att plugga. Paris, London, Stockholm?
 Jag åkte till London i februari för att kolla på Central St. Martins öppet hus.
 Lite senare åkte jag till Paris igen fast denna gången för att se på Parsons design school.
(London, blommiga klänningar, oh mandie kladd)
 I Mars besökte jag Stockholm för att träffa min släkt och mina vänner, jag passade även på att kolla på Beckmans design högskola.
Nere på Mallorca igen var det vår och alla blommorna hade slagit ut, himmlen var blå och badvädret började komma... Men för det mesta så sydde jag och besökte loppisar.
I Maj åkte jag till Sverige för att ta körkortet och för att besöka siesta festivalen med några tjejkompisar. Sommaren i Sverige var fin, vi solade och badade nästan varje dag!
I Augusti åkte jag ner till Mallorca igen för att fira min 20 års dag och få njuta lite av medelhavet. Jag Hoppas att det blir fler fina år med bloggen! 
Tack att ni läser min blogg! ♥ 

translate this text here!

3 comments:

sofichelle said...

massa garttiskramar

Linnéa said...

vilket fint år!

Anonymous said...

oppdaget bloggen din nå nettopp, synes den er kjempe fin:) masse fine bilder og inspirasjon!

besökare